Hurtigt surbrød
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i det lunkne vand, der tilsættes salt, mælk, sukker, kommen og lidt efter lidt sigtemel. Dejen slås godt sammen og æltes med mel, til den er blank og smidig. Hæver med fugtigt klæde i ca. 45 min. til dobbelt størrelse. Slås ned og arbejdes igennem. Formes til brød, og lægges i smurt form. Efter hæver i 30 min. Snittes, pensles og bages ved 200 grader i 45 - 55 min. Bages ude af formen de sidste 10 min.
|
|
Opskriften er vist 19199 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kamma - 2020-09-23 10:32:11 Nem at lave. Succes hver gang. Til bl.a. røget laks 😛 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne