Hurtigt surbrød

Hurtigt surbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Kommen, stødt
0.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Sigtemel
   
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunkne vand, der tilsættes salt, mælk, sukker, kommen og lidt efter lidt sigtemel. Dejen slås godt sammen og æltes med mel, til den er blank og smidig. Hæver med fugtigt klæde i ca. 45 min. til dobbelt størrelse. Slås ned og arbejdes igennem. Formes til brød, og lægges i smurt form. Efter hæver i 30 min. Snittes, pensles og bages ved 200 grader i 45 - 55 min. Bages ude af formen de sidste 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 19199 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7881 (1876 kcal)
KJ pr. Brød 7881 (1876 kcal)
Vægt ialt 883 gram
Vægt pr. Brød 883 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 892 KJ (212 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 44.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-23 10:32:11
Nem at lave. Succes hver gang. Til bl.a. røget laks 😛