Hjemmelavet Marcipan (Sukkerfri)

Hjemmelavet Marcipan (Sukkerfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mad Elskeren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Mandler
6 spsk.Flydende Honning
1 dl.Vand
 
Opskrift:
Smut mandlerne og kør dem til mandelmel i en foodprocessor.
Giv honning og vand et lille opkog og hæld den i mandelmelet.
Kør det rundt igen.
Læg massen i køleskabet i min. 1 time efter det kan du ælte den.

Tips:

Denne masse kan du også bage i ovnen og lave den til kager. Denne opskrift er isært god fordi at den ikke har den der "Marcipan" Smag som mange ikke bryder sig om





karakterer:
Opskriften er vist 15623 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-22 19:42:51
Der må være endelig i dosering af honning, det er alt for meget det er jo nærmest flydende. Måtte fordoble mandlerne og den er stadig tynd.

  -   2014-12-10 12:36:04
Den dur jo ikke til en sukkersyg øv

  -   2010-12-02 20:38:03
Jeg er ked af at punktere det med 'sukkerfri' - men en marcipan der indeholder honning indeholder også glukose. I små mængder går det nok, men det er yderst misvisende at kalde opskriften 'sukkerfri'.

  -   2009-08-16 23:33:44
Honning er altså også sukker!