Hjemmelavet Marcipan (Sukkerfri)
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Mad Elskeren Indsendt : Red : |
|
|
Smut mandlerne og kør dem til mandelmel i en foodprocessor.
Giv honning og vand et lille opkog og hæld den i mandelmelet. Kør det rundt igen. Læg massen i køleskabet i min. 1 time efter det kan du ælte den. Tips: Denne masse kan du også bage i ovnen og lave den til kager. Denne opskrift er isært god fordi at den ikke har den der "Marcipan" Smag som mange ikke bryder sig om |
|
Opskriften er vist 15715 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-22 19:42:51 Der må være endelig i dosering af honning, det er alt for meget det er jo nærmest flydende. Måtte fordoble mandlerne og den er stadig tynd. knudsenarne - 2014-12-10 12:36:04 Den dur jo ikke til en sukkersyg øv Dana Watsham - 2010-12-02 20:38:03 Jeg er ked af at punktere det med 'sukkerfri' - men en marcipan der indeholder honning indeholder også glukose. I små mængder går det nok, men det er yderst misvisende at kalde opskriften 'sukkerfri'. Pan - 2009-08-16 23:33:44 Honning er altså også sukker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne