Farsbrød med pikantost

Farsbrød med pikantost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mr chili

Indsendt :      Red :
Farsbrød med pikantost, billede 4 Farsbrød med pikantost, billede 1 Farsbrød med pikantost, billede 2 Farsbrød med pikantost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
   
Opskrift:
Bland kød rasp æg salt peber og vand sammen til en fars
tag halvdelen af farsen og læg flat i et ovnfast fad smør derefter pikantosten på og kom derefter resten af farsen over
form det til et farsbrød
200 grader i ovnen i ca 1 time.


Tips:

Serveres med ovnbagte kartoffelbåde og rødvinssovs fra Karolines køkken





karakterer:
Opskriften er vist 62176 gange,
og udskrevet 1275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5196 (1237 kcal)
KJ pr. Pers. 1299 (309 kcal)
Vægt ialt 884 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-24 00:31:09
rigtig god opskrift let at lave og smager skønt især med kartoffelbådene og rødvinsaucen guf guf velbekommen.