Farsbrød med pikantost
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Mr chili Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kød rasp æg salt peber og vand sammen til en fars
tag halvdelen af farsen og læg flat i et ovnfast fad smør derefter pikantosten på og kom derefter resten af farsen over form det til et farsbrød 200 grader i ovnen i ca 1 time. Tips: Serveres med ovnbagte kartoffelbåde og rødvinssovs fra Karolines køkken |
|
Opskriften er vist 62241 gange,
og udskrevet 1277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer tobias - 2008-09-24 00:31:09 rigtig god opskrift let at lave og smager skønt især med kartoffelbådene og rødvinsaucen guf guf velbekommen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne