Frysning af rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Når du høster rabarber er det nemmeste at tage godt fat om rabarberstilken og hive, at trække rabarber.
Bladet kan vrides, knækkes eller skæres af, det skal ikke bruges. Ved "foden" er der nogle tynde flapper som jeg plejer at skære af, men ellers skal rabarberne blot skylles og skæres i ønskede stykker. Rabarber skal ikke blanchere og sådan inden frysning. De bliver bløde efter optøning og egner sig derfor bedst til saft, grød, marmelade, syltetøj eller sirup. |
|
Opskriften er vist 144038 gange,
og udskrevet 899 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-05-21 12:16:56 Frosne rabarber kan opbevares i op til et år i fryseren henrik andreasen - 2023-05-11 12:39:41 kan man bruge raberne efter nedfrysning i en kageterte??? hilsen henrik Jette pedersen - 2021-06-14 14:49:48 Hvor længe kan rabarberne ligge i fryseren Jeannie Jensen - 2018-08-18 13:37:16 Kan man lave trifli når de har været frosset ? lvs - 2012-06-17 23:28:11 ja de kan udmærket bruges til både kompot og tærte, men jeg kommer lidt kartoffelmel i til tærten, da den ellers vil blive lidt for saftig på grund af væde fra nedfrysningen, men ellers virker det rigtig godt. Silikonekosten - 2012-05-19 19:56:30 Nogen der ved om de efter frysning kan bruges dels til kompot delt rabarbertærte? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne