Anadama Bread
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Kom majsmelet i en stor bageskål. Bring vandet i kog. Hæld det ned til majsmelet og rør rundt i blandingen, så der ikke danner sig klumper i den. Lad denne blanding stå en halv time.
Opløs gæren i 1 dl lunkent vand. Kom sirup, salt, smør og gær i majsblandingen. Tilsæt hvedemelet og rør grundigt. Kom dejen i to smurte sandkageforme og lad dem hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse et lunt sted, dækket af et viske- stykke. Bag i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 50 minutter. Tag brødene ud af formene og afkøl på en brødrist. |
|
Opskriften er vist 16814 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne