Kyllingssuppe (Tom Yam Gai)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Jan J Indsendt : Red : |
|
|
Knus og snit galangarod i tynde skiver. Citrongræs knuses og skæres i ca. 5cm stykker. Chili halveres på langs i et skråt snit. Kylling skæres i små tynde stykker. Champignon deles i 4 stykker. Tomat og løg skæres i ca. 2x2 cm stykker.
Bouillon, galanga, citrongræs, kaffirlimeblade og chili koges i 5 min. Herefter kommes kylling, løg, salt, sukker og fiskesauce i. Lad det simre i ca. 20 min. Tilsæt champignon, tomat, chilipasta og saften fra en lime, lad retten simre i yderligere 3 minutter. Tilbehør: Jasmin ris Tips: Galangarod, citrongræs, kaffirlimeblade, chili spises ikke, dog kan galanga spises hvis den er helt frisk. Chilierne kan selvfølgelig også spises hvis man kan lide det stærkt. |
|
Opskriften er vist 24789 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne