Græskarsuppe med koriander og ingefær
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Skær græskarret i både, og fjern kærner, skræl og indmad. Skær græskarkødet i tern.
Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Stød korianderfrø i en morter. Hak ingefærstykket fint. Skær brødet i tern. Smelt smørret i en stor gryde, og svits hvidløg og skalotteløg let, uden det tager farve. Tilsæt korianderfrø og ingefær samt tomater. Hæld bouillon i gryden, og tilsæt græskar og brødtern. Læg låg på, og lad suppen simre i 30 minutter, til græskarkødet er mørt. Blend suppen, gerne med en stavblender direkte i gryden. Hæl evt. suppen igennem en si, hvis du ønsker den helt jævn. Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber. Anret suppen i skåle, og pynt med korianderblade, græskarkerner og lidt cremefraiche i hver portion. |
|
Opskriften er vist 10014 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne