Græskarsuppe med koriander og ingefær

Græskarsuppe med koriander og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.spisegræskar
3 skalotteløg
2 fedhvidløg
2 tomater
1 spsk.korianderfrø
2 cm.frisk ingefær
1 skivehvedebrød
25 g.smør
1.5 l.hønsebouillon
1 dl.fløde
 salt
 kværnet peber
 
 Pynt:
 Frisk koriander
1 posesaltede græskarkerner
1 lille bæger cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Skær græskarret i både, og fjern kærner, skræl og indmad. Skær græskarkødet i tern.

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem. Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

Stød korianderfrø i en morter. Hak ingefærstykket fint. Skær brødet i tern.

Smelt smørret i en stor gryde, og svits hvidløg og skalotteløg let, uden det tager farve. Tilsæt korianderfrø og ingefær samt tomater.

Hæld bouillon i gryden, og tilsæt græskar og brødtern. Læg låg på, og lad suppen simre i 30 minutter, til græskarkødet er mørt.

Blend suppen, gerne med en stavblender direkte i gryden. Hæl evt. suppen igennem en si, hvis du ønsker den helt jævn.

Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.

Anret suppen i skåle, og pynt med korianderblade, græskarkerner og lidt cremefraiche i hver portion.





karakterer:
Opskriften er vist 10040 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu