Pesto Genovese

Pesto Genovese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fedhvidløg
1 spsk.pinjekerner
0.5 tsk.groft salt
2 dl.god olivenolie
3 spsk.parmesanost
3 spsk.pecorinoost
1 bdt.basilikum
 
Opskrift:
Den bedste pesto fås, hvis man bruger en marmormorter.
Mas alle ingredienserne godt sammen i en morter og tilsæt olivenolien lidt efter lidt, intil resultatet bliver cremet og ensartet pesto.
Skal det gå hurtigt, kan pestoen blandes i en blender, men ifølge den originale opskrift bliver smagsstofferne bevaret bedst, hvis pestoen mases sammen i en morter.

Tips:

Denne mængde passer til 600 gr. pasta. Når pastaen er kogt, blandes den i gryden med pestoen. Serveres straks.

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 4089 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-07 10:36:28
Hvis man ønsker at gemme pestoen, skal den dækkes med et lag olivenolie og opbevares i et glas med låg.