Pesto Genovese
Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Den bedste pesto fås, hvis man bruger en marmormorter.
Mas alle ingredienserne godt sammen i en morter og tilsæt olivenolien lidt efter lidt, intil resultatet bliver cremet og ensartet pesto. Skal det gå hurtigt, kan pestoen blandes i en blender, men ifølge den originale opskrift bliver smagsstofferne bevaret bedst, hvis pestoen mases sammen i en morter. Tips: Denne mængde passer til 600 gr. pasta. Når pastaen er kogt, blandes den i gryden med pestoen. Serveres straks. Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 4089 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer FRU - 2008-02-07 10:36:28 Hvis man ønsker at gemme pestoen, skal den dækkes med et lag olivenolie og opbevares i et glas med låg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne