Den bedste brunsviger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvedemel, sukker, salt, kardemomme og smør i en skål.
Lun mælken, rør gæren ud heri og bland det i melen og ælt det godt. Dejen skal hæve i en halv time. Remoncen røres sammen. Dejen rulles ud på størrelse med en lille bradepande og lægges heri og smør remoncen over. Efterhæves i 20 minutter og bages ved 175 gr. i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 10172 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne