Vandbakkelsestang

Vandbakkelsestang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.smør
3 dl.vand
2 tsk.sukker
150 g.hvedemel
4 æg
 
 Fyld:
5 dl.vaniljeis eller ¼ l flødeskum smagt til med sukker
 knuste valnødder
 lidtlikør
 
 Pynt:
 Glasur af flormelis rørt op med varmt vand
 Rød gele
 
Opskrift:
Smør, vand og sukker koges op. Melet røres hurtigt i, og dejen bages sammen og afsvales lidt, inden de hele æg røres i et ad gangen. Dejen skal røres godt for hvert æg. En bageplade smøres, og herpå sprøjtes dejen ud.

Stangen bages ved 250 grader C i de første 5-6 minutter, derefter reguleres varmen ned til 225 grader C, men kig ikke til ovnen, før de første 10 minutter er gået, og i så fald kig hurtigt. I alt bages stangen omkring 20 minutter.

Afsvales på en rist, flækkes og fyldes med flødeskum eller is.

Pyntes med hvid flormelisglasur og striber af rød gele.

Tips:

215





karakterer:
Opskriften er vist 7232 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu