Vandbakkelsestang
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Smør, vand og sukker koges op.
Melet røres hurtigt i, og dejen bages sammen og afsvales lidt, inden de hele æg røres i et ad gangen.
Dejen skal røres godt for hvert æg.
En bageplade smøres, og herpå sprøjtes dejen ud.
Stangen bages ved 250 grader C i de første 5-6 minutter, derefter reguleres varmen ned til 225 grader C, men kig ikke til ovnen, før de første 10 minutter er gået, og i så fald kig hurtigt. I alt bages stangen omkring 20 minutter. Afsvales på en rist, flækkes og fyldes med flødeskum eller is. Pyntes med hvid flormelisglasur og striber af rød gele. Tips: 215 |
|
Opskriften er vist 7191 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne