Æblebrød
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Kom hvedekernerne i en skål hæld kogende vand over dem, lad dem stå 10 min. Kom gæren i en skål, tilsæt salt og rør til gæren bliver flydende. Riv æblerne groft og kom dem i, tilsæt mælk + yoghurt og de knækkede hvedekerner. Ælt dejen med melet. Lad dejen hæve til dobbelt str.
Form 2-3 brød og kom dem i smurte forme. Hæver 30 min. Pensles med æg og bager i ca. 30 min. ved 225*
|
|
Opskriften er vist 18501 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer HW - 2013-10-13 13:11:54 Der står ikke noget i opskriften om yougurt, hvor meget skal der mon i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne