Mørbradgryde 04
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Krissydk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinemørbraden skæres ud i 5, og bankes herefter tynde og skæres i stykker. Læg stykkerne på en tellerken. Del baconen i 3, og pil stykkerne fra hinanden (Gør det nemmere til senere), og del pølserne i 2.
Start med at finde en tellerken fem og læg et skykke køkkenrulle på. Start så med at svits baconen til den har fået lidt kulør, og læg efterhånden den stegte bacon på tellerknen med køkkenrulle. Vend mørbraden i melet og steg den på samme pande, til den er stegt og har fået kulør på begge sider. Læg mørbraden på samme tellerken som baconen. Steg så pølserne hurtigt igennem på panden og læg dem sammen med baconen og mørbraden. Løget pilles og skæres i tern, cherrytomaterne halveres, og hvidløgene pilles. Benyt evt samme pande eller find i gryde frem. Svits løgene, når de er blevet gyldene kommes cherrytomaterne i, hæld nu fløden i, knus hvidløgene i en hvidløgspresser og put hvidløgen i, put halvdelen af tomatpurén i, og smag derefter til efter hvor meget tomatpuré du mere vil have i, put kødet i gryden, og lad det simre 5 min. Severes med ris. |
|
Opskriften er vist 95902 gange,
og udskrevet 2628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-22 13:35:56 Kan fint laves med madlavningsfløde på 9 eller 18 % anonym - 2011-01-30 16:59:01 Cherry tomater virkelig et dejligt twist.. Per - 2008-11-04 08:51:36 Hvidløget er lidt gennemtrængende, så hold lidt igen med det og smag så til med hvidløg. Du vender nemmest mørbradstykkerne i melet ved at putte mel og mørbrad i en plastpose og så ryste det rundt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne