Morgenboller 03
Indsendt af : gitte Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i koldt vand og rør fuldkornsmel i. Tilsæt salt og sirup og de 2 slags mel - hold evt lidt tilbage. Ælt dejen godt igennem - den skal være blød og lidt klistret. Dæk dejfadet med film og sæt det i køleskabet natten over.
Næste morgen: sæt en bradepande i bunden af ovnen og tænd på 225g. tag dejen ud af køleskabet. tag ned i dejen med en grydeske og skrab den ud med en dejskraber over på en bageplade med bagepapir - som ujævne boller. placer dem med god afstand. Sæt pladen i ovnen og kast en kop vand i den varme bradepande. Luk ovnen straks og bag bollerne i ca 15 min. afkøles på bagerist. Tips: rigtig gode boller og nemme at lave |
|
Opskriften er vist 11240 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anita Schalck - 2009-07-07 13:07:31 Jeg putter 4,5 dl. vand og 2 spsk sirup i dejen. Er rigitg godt med ca. 50 gr. solsikke kerner eller ca. 50 gr. hakkede valnødder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne