Rødløgs kompot
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg Indsendt af : morten21 Indsendt : Red : |
|
|
1. skær rødløgene i tynde skiver
2. kog dem i saftevandet med eddiken i 20-25 minutter. Tips: lad være med at smide væden fra kompotten ud. server det hele i en skål. kompotten kan serveres varm, og kold. Kompotten smager særdeles godt til oksemørbrad. |
|
Opskriften er vist 6269 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne