Braiseret Svinehjerte
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt af : Børge Indsendt : |
|
|
Skær hjertet i små tern og svits dem i en gryde til de har skiftet farve
Tag kødet op tilsæt derefter løg gulerødder tomatpure dijonsennep svinebouillon salt og peber i stegesaften lad det koge sammen læg kødet tilbage i gryden og lad det braiserer over svag varme ca 1½ time jævn retten til den ønskede konsistens og smag til tilsæt evt kulør Tips: Serveres med kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 20258 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Thoresen - 2021-10-01 09:41:24 Bruk endel hjerter og skjær ut de store musklene. Mye enklere. Herdis Madsbøll Smedegaard - 2020-11-18 21:02:30 Fantastisk dejlig ret med økologisk svinehjerte det smager dejligt krydret tak tak Erik Søgaard - 2013-05-08 11:50:30 Ingen tvivl om at retten smager godt,men her synes jeg fantasien skal have frit spil, med hensyn til Krydderier, som der findes rigtig meget af i dag og hvorfor ikke pifte den op med lidt Fløde, jeg gør begge dele. Tanja - 2011-03-26 12:39:10 Den her ret smager simpelthen så lækkert - har lavet den flere gange, og den kan klart anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne