Karry Suppe 02
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Anja M. Jacobsen Indsendt : Red : |
|
|
Kyllinge stykkerne svitses på pande og sættes til side
Alle grønsagerne udskæres i ensformede stykker olien opvarmes og karryen tilsættes når karryen begynder at dufte nedsættes varmen og løg tilsættes svitses i 2-3 min Varmen sættes op og de øvrige grønsager tilsættes og svitses i 5 min hvidvinen tilsættes (så grønsagerne lige dækkes) koger i 5 min så alkoholen koges væk. fløde, bouillon tilsættes og alt koges i 15 min. Kyllingen tilsættes og retten koges sammen til alle grønsager er møre Retten smages til med salt og peber og jevnes Tips: Alle slags grønsager kan bruges i denne opskrift. ekstra karry kan også tilsættes ved tilsmagning |
|
Opskriften er vist 15756 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne