Dobbeltbagte kartofler

Dobbeltbagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 store bagekartofler
2 æg
10 g.margarine
 Krydderurter (gerne friske):
 oregano
 timian
 basilikum
 eller hvad du har lyst til
 
 salt
 peber
 evt.1 fed hvidløg
 
 Pynt:
 Mandelflager
 
Opskrift:
Bag kartoflerne i oven/mikroovnen til de er møre. Skær et hul på ca 3x3 cm på den ene side og grav kartoffelmassen ud. Lad dog ½-1 cm sidde langs skrællen, så kartoflen ikke falder sammen.
Pisk kartoffelmassen fra alle kartofler med håndmikseren til den er helt uden klumper. Tilsæt alle ingredienser og pisk det hele sammen.
Put massen i en sprøjtepose og sprøjt det hele tilbage i kartoflerne. Lav en høj top på kartoflerne. Pynt med mandelflager.
Bages ved 200 grader til mandlerne på toppen bliver gyldne (ca 25 min)

Tips:

Kan laves uden margarine for at blive mere fedtfattig. Tilsæt evt forstegte bacontern eller skinke tern til kartoffelmassen inden den sprøjtes i kartoflerne, så har man en let frokostret.





karakterer:
Opskriften er vist 18450 gange,
og udskrevet 311 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-29 16:41:56
Super lækre. Enig med Mathilde, det betyder ikke noget om man bruger smør eller margarine

  -   2009-05-02 17:38:29
Rigtig lækre. Betyder intet om man bruger smør eller flydende margarine.

  -   2009-03-28 08:03:54
Fin opskrift, men brug dog SMØR!!!

  -   2008-05-31 09:57:47
Uhmm...hele familen elsker dem.