Klassisk salade nicoise
Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne godt og lad dem koge i 15 min. Spul dem med koldt vand, pil dem og lad dem blive kolde. Kog æggene til de er hårdkogte, 8-10 min. Spul dem i koldt vand, pil dem og del dem i kvarte.
Skyl, nip og halver bønnerne. Kog dem i lidt vand, 8-10 min. Spul i koldt vand og lad dem dryppe af. Skyl zucchinien og skær den i tynde skiver. Brun skiverne let i 1 spsk. olie. Rens peberfrugten og skær den i fine strimler. Pil og halver løget og skær det i tynde skiver. Lad tunfisken dryppe af og smuldr den fint. Skær tomaterne i både og fjerne stilkfæstet. Bland salt, peber og vineddike. Rør resten af olien i lidt ad gangen. Tilsæt kartofler, bønner, peberfrugt og løg. Hæld dressingen over og bland godt. Anret grøntsagerne på fire tallerkener. Anret æg, zucchini, tunfisk, kapers og tomatbåde ovenpå de marinerede grøntsager. Hak persillen og drys den over salaten. |
|
Opskriften er vist 9179 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne