Marinerede rejer med krydret sauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Læg de pillede rejer i en skål.
I en anden skål blandes de øvrige ingredienser. Hæld denne marinade over rejerne. Sørg for, at alle rejer bliver dækket af marinade. Dæk skålen til og sæt den i køleskab natten over (op til 24 timer). Til saucen blandes alle de nævnte ingredienser. Smag den godt til. Ved serveringen hældes rejerne op i en glasskål og saucen serveres for sig. |
|
Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-07 09:43:33 ER SUPER GOD , MEN SKAL TRÆKKE 24 TIMER. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne