Karryschnitzel med stegte æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Bland mel med karry og salt.
Vend kødskiverne i blandingen. Skær de skrællede æbler i små terninger. Bland æbleterningerne med purløg. Brun smørret på panden og brun kødskiverne på begge sider. Dæmp varmen og steg kødet nogle minutter til det er mørt. Tag kødet op på et varmt fad. Kom lidt mere fedtstof på panden og steg æbler og løg heri, til æblerne er møre, men ikke helt stegt ud. Garnér schnitzlerne med de stegte æbler og servér med kogte kartofler eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 4764 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne