Karryschnitzel med stegte æbler

Karryschnitzel med stegte æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skivernakkekam eller stribet flæsk
2 spsk.hvedemel
1 spsk.karry
1 tsk.salt
 smør til stegning
2-3 æbler
2 spsk.finthakket purløg
 
Opskrift:
Bland mel med karry og salt.
Vend kødskiverne i blandingen.
Skær de skrællede æbler i små terninger.
Bland æbleterningerne med purløg.
Brun smørret på panden og brun kødskiverne på begge sider.
Dæmp varmen og steg kødet nogle minutter til det er mørt.
Tag kødet op på et varmt fad.
Kom lidt mere fedtstof på panden og steg æbler og løg heri, til æblerne er møre, men ikke helt stegt ud.
Garnér schnitzlerne med de stegte æbler og servér med kogte kartofler eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 4764 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu