Stegte hjerner med krydret brunt smør
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerne Indsendt : |
|
|
Skyl hjernerne godt i koldt vand.
Hæld ca. ½ l vand i en gryde og lad det koge et par minutter med eddike, nelliker og hvidløg.
Læg hjernerne i og lad lagen igen komme op til kogepunktet.
Tag gryden fra varmen og lad hjernerne stå i mindst 10 minutter i lagen.
Tag dem op og skær dem i skiver. Vend dem i mel blandet med salt og peber og brun dem i lidt af smørret på en pande. Læg dem på et varmt fad. Kom resten af smørret på panden og lad det skumme af og tilsæt persille og citronsaft. Server hjernerne straks overhældt med den varme sovs. |
|
Opskriften er vist 12264 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer rikke - 2017-08-07 11:24:04 Kan man bruge svinehjerne i stedet? stefandohn - 2016-09-07 20:03:09 Jeg havde restaurant i Frankrig, og der skar jeg hjernerne i skiver, vendte dem i æg og rasp og stegte dem på en pande! flemse - 2005-01-01 01:01:01 ummm det er kræs for det blåfyldte øje |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne