Nem og hurtig kylling i cola
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Mille MuZ Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd oven på 180gr. varmluft.
Bland ketchup og cola sammen til en sovs smag til med salt, peber og hvidløgspulver. Kom filerne i et ildfast fad. Hæld sovsen ud over filerne. Sæt dem i ovnen ca. 30-45 min. Smager godt med vild ris til. |
|
Opskriften er vist 246628 gange,
og udskrevet 2861 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Jespercc - 2016-01-13 19:12:45 Jeg bruger også altid frisk ingefær i. Det gør den lidt mere spizy og karakterfuld. Christian - 2013-05-28 15:35:52 Har lige smagt den MEGA GOD!!! shahin killah nigga - 2013-04-15 12:46:22 jeg lavede den til hjemmekundskab super lækkert ronny - 2013-02-02 12:31:01 super lækkert jeg har bare skiftet risen ud med samsø kartofler og så med en lille let salat anonym - 2012-09-03 18:47:09 kylling i cola laves gril smager godt michelle - 2012-07-27 16:45:12 det er den beste kylling i cola jeg har smagt.. og nem og enkel... mums savler når jeg laver det Per - 2012-04-03 15:42:37 Mange ting er vist blevet sagt om kylling i kola generelt, men tror ikke at gourmet er blandt det, vilde ris er forholdsvis dyre så synes måske det er lige i overkanten til denne ret, alm. hvide ville efter min mening passe bedre til rent prismæssigt. Latilja - 2011-05-23 18:16:14 Det var super lækkert... Jeg puttede kun halvt så meget ketchup i... Brugte også chili, det var kanon... Annette - 2011-03-22 20:18:22 Prøv også frisk presset hvidløg i stedet for hviløgspulver, det smager også godt.... River man bare ingefæren i??? anonym - 2010-02-03 13:48:29 smager fantastisk, puttede tabasco i . og min lille knægt på tp år elsker det med ris til . prøv det ;) storm - 2008-03-03 18:23:06 mangler ca 1½ theske frisk revet ingefær det gør den super god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne