Andebouillon - Andefond
Hovedingrediens : And - Diverse and Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ved klargøring af anden start med at fjerne evt. indmad i anden. Skær herefter de 2 yderste led af vingerne, disse halveres.
Andekødet brunes af i en gryde med lidt smør, og når de er pænt brune hældes vand over, der kan evt. tilsættes halve æbler og svesker for smag hvis dette ønskes. Det hele småkoger så 1 times tid. Sigtes og skummes evt. for fedt. |
|
Opskriften er vist 5660 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne