Andebouillon - Andefond

Andebouillon - Andefond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Andebouillon - Andefond, billede 4 Andebouillon - Andefond, billede 1 Andebouillon - Andefond, billede 2 Andebouillon - Andefond, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Andehals
 andevinger
 evt.indmad
25 g.smør
10 dl.Vand
 
 evt.æble
 evt.svesker
 
Opskrift:
Ved klargøring af anden start med at fjerne evt. indmad i anden. Skær herefter de 2 yderste led af vingerne, disse halveres.

Andekødet brunes af i en gryde med lidt smør, og når de er pænt brune hældes vand over, der kan evt. tilsættes halve æbler og svesker for smag hvis dette ønskes.

Det hele småkoger så 1 times tid.

Sigtes og skummes evt. for fedt.





karakterer:
Opskriften er vist 5660 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu