Vanilje-fløderand
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælken i en gryde, skrab vanillekornene ud heri, læg vanilestangen i og varm mælken op til kogepunktet.
Pisk æggeblommer og sukker til en let og luftig æggesnaps.
Fisk vanillestangen op af mælken og kom den hede vanillemælk i æggesnapsen i en tynd stråle under piskning.
Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op, den må herefter ikke koge.
Smelt den godt udblødte husblas heri og lad blandingen køle af.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen.
Når blandingen begynder at få en fastere konsistens, hældes den i en iskold skyllet randform og sættes i køleskab, hvor den stivner.
Vend randformen ud ved servering og fyld den evt. med afdryppede dåseabrikoser og friske kiwistykker der er dryppet med lidt likør.
|
|
Opskriften er vist 11159 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer inge - 2016-09-15 19:58:11 God den er god I konsistensen og super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne