Kartoffelgryde med agurk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og del dem på langs. Skær dem midt over på den anden led. Skræl kartoflerne og skær dem i ikke for tynde skiver.
Opvarm fedtstoffet i en stor stegegryde og brun kartoffelskiverne 5 min. Tilsæt løgene og krydr med salt og peber. Lad tomaterne dryppe af i en si. Gem væden. Mos tomaterne med en gaffel og læg dem i gryden. Tilsæt tomatvæde og grøntsagsbouillon og lad det hele småkoge under låg ved jævn varme ca. 15 min. Skær imens de syltede agurker i skiver. Skær kødet i korte stave. Rør agurk og hamburgerryg i når der mangler 5 min af kogetiden. Skyl purløget. Ryst det tørt og skær det i fine ringe. Drys det over gryden lige inden serveringen. Tips: Serveringsforslag: En grøn salt med yoghurtdressing og en kold øl smager godt til denne gryde. |
|
Opskriften er vist 3980 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne