Fuldkornskiks
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Pisk æggehviderne til de er stive.
Rør æggeblommerne sammen med jordnøddesmørret og honningen.
Vend forsigtigt hvedemelet og de piskede æggehvider i.
Smør en bageplade og læg én skefuld dej ad gangen på pladen.
Bag kiksene i ca. 15 minutter ved 180 grader, til de er lysebrune i kanten.
|
|
Opskriften er vist 18053 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-01-28 09:36:32 elkser fulkårnskiks Per - 2015-04-07 13:46:12 Jeg lavede dem med en gruppe skoleelever. De var meget tørre og tæt på uspiselige. Et eller andet mangler i opskriften. anonym - 2012-12-30 13:24:12 jordnøddesmør i kiks??? Morten Nielsen - 2010-01-20 14:39:00 Det må være en fejl, at de kaldes fuldkornskiks, når der ikke benyttes fuldkormsmel? Pøffi <3 - 2009-02-02 15:28:17 Hvad er der fuldkorn i det her ?! :O nulle - 2008-04-04 13:29:38 Hvor er fuldkorn henne? :-) mia - 2008-02-06 15:43:57 Hvor er fuldkornene ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne