Lækre boller (skal helst spises på dagen)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Krella Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren med saltet og kom mælken i når gæren er helt opløst.
Rør det rundt så det bliver lysebrunt. Kom derefter Becel, og sukker i. Kom mel i så dejen bliver let stiv. Del dejen i lige store skiver, og rul dem derefter til runde boller. Lad dem stå og hæve lidt med klæde over, og pensel dem derefter med æg. Tænd ovnen på 175 grader De skal bages i 20-22 min. Tips: Skal helst spises på dagen, men kan dog fryses ned. |
|
Opskriften er vist 4189 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2008-04-16 11:39:47 Kanon lækre boller! - Hvis man ikke kan spise dem alle på dagen så frys dem ned, og varm dem når i kan spise dem ;b Ida - 2008-01-29 13:06:39 Virkelig gode boller! Ynglings boller. De smager jo fantastisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne