Gulerodskage 07
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : ninett Indsendt : Red : |
|
|
Rør klumpfri farin med olie og rør æggene i, et af gangen. Sigt mel sammen med bagepulver, natron og krydderier og rør det i med revne gulerødder. Fyld dejen i en bradepande (ca 25x30 cm) med smurt bagepapir og bag ca. 50 min. ved 165-175 grader på ovnens nederste rille.
Creme: Rør smør til cremen blødt med elpisker og pisk flødeosten, flormelis og vaniljesukker i. Vend den bagte kage på en bagerist til afkøling. Når den er helt kold, smøres cremen på overfladen. Tips: Holder sig frisk og god længe. |
|
Opskriften er vist 13786 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer T.Ø - 2013-04-22 13:02:00 Kan den fryses MED cremen på? Ak. - 2012-06-18 14:50:56 Bedste gulerodskage jeg har smagt.. hele familien var vilde med den og meget nem at lave :) Ak. - 2012-06-12 20:24:27 Den ser rigtig lækker ud glæder mig til den bliver færdig :) men hvad menes der med at den skal vendes til afkøling ?? :S mig - 2010-03-25 17:29:57 Det er en vid god kage og nm at bage hvis man har de rette ingredienser. Jeg vil også gerne skrive under på at den er god. Ninett - 2008-03-31 20:02:42 Denne kage er bare verdens bedste gulerodskage.... det vil jeg gerne skrive under på! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne