Babi Ketjap (Gris i sød sojasauce)

Babi Ketjap (Gris i sød sojasauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.svinekød
1 finthakket løg
4 fedhakket hvidløg
2 spsk.finthakket ingefær
1.2 dl.Ketjap Manis (Sød sojasauce)
30 g.brun farin
1-2 spsk.ris-eddike
 
Opskrift:
Skær kødet i tern, drys med salt og steg gyldent i olie. Stød løg, hvidløg og ingefær i en morter, til en glat pasta. Steg pasta sammen med kødet. Tilsæt Ketjap manis, brun farin samt ris-eddike. Kødet koges mørt, der kan tilsættes lidt vand efter behov, hvis saucen er for tynd kan den jøvnes med majsstivelse.





karakterer:
Opskriften er vist 4989 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu