Lækre Klippebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Fedtstof og mel hakkes sammen.
Salt og sukker tilsættes.
Gæren opløses i lidt af den lunkne mælk og hældes i dejen sammen med resten af mælken.
Dejen æltes.
Hæver tildækket på et lunt sted i ca. 35 minutter.
Æltes og rulles til en pølse, der skæres til 14 lige store stykker. Hvert stykke trilles til et ovalt brød, der anbringes på en smurt plade. Hvert brød klippes med en saks, 5-6 skrå hak. Brødene efterhæver tildækket på et lunt sted i ca. 25 minutter. Pensles med æg og drysse med birkes. Bages ved 225 grader C i ca. 10 minutter. Brødene flækkes. Nydes med smør pålæg som morgenmad eller natmad. Tips: 662 |
|
Opskriften er vist 5645 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne