Hjorte osso Buco
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Diverse hjort Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
|
|
Osso Bucoerne krydres med salt og peber og vendes i mel. olien opvarmes i en tykbundet gryde og kødet brunes på begge sider. Tag kødet op.
Tilsæt de finthakkede grøntsager og svits let. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpure, timian, laurbærblade, hvidløg, bouilon og citronskal. Osso Bucoerne lægges tilbage i gryden og bringes i kog. Varmen nedsættes og retten småkoger under låg i ca. 1 time. Kødet tages op og holdes varme. Fjern laurbærbladene. Saucen jævnes evt. med majsstivelse og hældes over kødet. Tips: Serveres på bund af kartoffelmos eller ris. Bacon eller parmaskinke kan også anbefales som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 16937 gange,
og udskrevet 451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne