Bagte krydrede figner

Bagte krydrede figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : chi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
20 tørrede figner
50 g.Hakket kandiseret pomeransskal
1 citron reven skal heraf
1 dl.Sambuca eller anden appelsinspiritus
1 spsk.Fennikelfrø
4 dl.Vand
1 citron saft heraf
 
Opskrift:
Flæk fignerne. Fyld dem med en blanding af pomeransskal, citronskal og fennikelfrø. Læg fignerne sammen igen, og læg dem tæt i et lille fad. Hæld citronsaft, vand og sambuca over dem. bag ved 130 g til saften er opsuget. Med jævne mellemrum dryppes fignerne med saften fra bunden af fadet. Køl af og spis som konfekt, eller til et stykke tør ost, brød og smør.





karakterer:
Opskriften er vist 9937 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu