Bagte krydrede figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt af : chi Indsendt : Red : |
|
|
Flæk fignerne. Fyld dem med en blanding af pomeransskal, citronskal og fennikelfrø. Læg fignerne sammen igen, og læg dem tæt i et lille fad. Hæld citronsaft, vand og sambuca over dem. bag ved 130 g til saften er opsuget. Med jævne mellemrum dryppes fignerne med saften fra bunden af fadet. Køl af og spis som konfekt, eller til et stykke tør ost, brød og smør.
|
|
Opskriften er vist 9937 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne