Banankage med grahamsmel og puddersukker

Banankage med grahamsmel og puddersukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : chi

Indsendt :      Red :
Banankage med grahamsmel og puddersukker, billede 4 Banankage med grahamsmel og puddersukker, billede 1 Banankage med grahamsmel og puddersukker, billede 2 Banankage med grahamsmel og puddersukker, billede 3
Fotograf: Chi  

Ingredienser:
250 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Bland margarine og farin. Tilføj æggene et af gangen, og bland det hele godt sammen.

Mos bananen/bananerne og bland dem i. Hak mandlerne, ikke for fint, og kom dem i også.

Bland melet med bagepulveret, og evt. ½ tsk. Vanillesukker, og kom det i lidt af gangen.

For en kageform (1-1 ¼ l) med bagepapir og hæld dejen i. bages i en 175 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca. 1 time og 15 minutter.

Det er en god ide at dække kagen med bagepapir, når den har fået lidt over halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk.

Pynt:
Evt. smeltet chokolade, eller glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 41619 gange,
og udskrevet 513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19743 (4700 kcal)
KJ pr. Pers. 2467 (587 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1478 KJ (352 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 37.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu