Banankage med grahamsmel og puddersukker
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : chi Indsendt : Red : |
Fotograf: Chi |
|
Bland margarine og farin. Tilføj æggene et af gangen, og bland det hele godt sammen.
Mos bananen/bananerne og bland dem i. Hak mandlerne, ikke for fint, og kom dem i også. Bland melet med bagepulveret, og evt. ½ tsk. Vanillesukker, og kom det i lidt af gangen. For en kageform (1-1 ¼ l) med bagepapir og hæld dejen i. bages i en 175 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca. 1 time og 15 minutter. Det er en god ide at dække kagen med bagepapir, når den har fået lidt over halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk. Pynt: Evt. smeltet chokolade, eller glasur. |
|
Opskriften er vist 41578 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne