Koteletter i fad 17

Koteletter i fad 17, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store Fadkoteletter
 Paprika
 Karry
 salt
 peber
2 store løg
2 svinebouillon i terning
2 ds.af de små tomatpuré
5 dl.cremefraiche 38%
2.5 dl.piskefløde
1 glaschampignon i skiver
1 ds.cocktailpølser
 
Opskrift:
Krydr koteletterne med salt, peber, paprika og karry.

Svits løg i en gryde og kom cremefraiche ved. Tilsæt fløde, bouillon og tomatpuré og lad det komme i kog. Smag til med de nævnte krydderiger

Læg koteletterne i et fad og hæld sovsen over. Sæt fadet i en 200 graders forvarmet varmluftsovn (225 grader hvis det er en almindelig ovn )Læg låg eller stanniol over. Efter 10 min. tilsættes Champignoner og cocktailpølser. Giv den efterfølgende 20 min.

Serveres med ris eller kartoffelmos.

God appeltit.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Opskriften er vist 7564 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu