Koteletter i fad 17
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Krydr koteletterne med salt, peber, paprika og karry.
Svits løg i en gryde og kom cremefraiche ved. Tilsæt fløde, bouillon og tomatpuré og lad det komme i kog. Smag til med de nævnte krydderiger Læg koteletterne i et fad og hæld sovsen over. Sæt fadet i en 200 graders forvarmet varmluftsovn (225 grader hvis det er en almindelig ovn )Læg låg eller stanniol over. Efter 10 min. tilsættes Champignoner og cocktailpølser. Giv den efterfølgende 20 min. Serveres med ris eller kartoffelmos. God appeltit. |
|
Opskriften er vist 7565 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne