Abrikoskage 02
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Alle dele til dejen kommes i et fad.
Røres til dejen er let.
Bages i 3 lagkageforme i 10-12 minutter ved 225 grader C.
Når bundene er kolde, lægges de sammen med abrikosmarmelade.
Glaseres med vandglasuren.
Skal kagen bruges ved særlige lejligheder, kan man dekorere den med flødeskum i stedet for.
Kagen er bedst, når den står 1 døgn på et køligt sted. Abrikosmarmelade: 250 g. tørrede abrikoser der sættes i blød i ca. 1 døgn med så meget vand, at abrikoserne dækkes. Koges til vandet er fordampet. Tilsættes 1 dl. sukker og koges atter i ca. 15 minutter. Når marmeladen er kold er den klar til brug. Tips: 669 |
|
Opskriften er vist 10434 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne