Abrikoskage 02

Abrikoskage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
200 g.smør eller lind margarine
200 g.sukker
3 æg
0.5 dl.mælk
1 dl.rosiner
1 dl.sukat
2 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
 Abrikosmarmelade
 
 Pynt:
 Vandglasur:
125 g.flormelis
 kogende vand
 Røres sammen til passende konsistens.
 
Opskrift:
Alle dele til dejen kommes i et fad. Røres til dejen er let. Bages i 3 lagkageforme i 10-12 minutter ved 225 grader C. Når bundene er kolde, lægges de sammen med abrikosmarmelade. Glaseres med vandglasuren. Skal kagen bruges ved særlige lejligheder, kan man dekorere den med flødeskum i stedet for.

Kagen er bedst, når den står 1 døgn på et køligt sted.

Abrikosmarmelade:
250 g. tørrede abrikoser der sættes i blød i ca. 1 døgn med så meget vand, at abrikoserne dækkes. Koges til vandet er fordampet. Tilsættes 1 dl. sukker og koges atter i ca. 15 minutter. Når marmeladen er kold er den klar til brug.

Tips:

669





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Abrikoskage med hasselnødder

karakterer:
Opskriften er vist 10468 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu