Pasta med bacon, skinke og tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconen i en gryde til den er brun, tag den op af gryden, steg løg til de er klare, tilsæt tomat, blejsellerri og reven gulerødder og kog i ca. 8-10 min.
Smag til med urter og krydderier. Tilsæt skinken og kog op. Kog pastaen til aldenté og bland den derefter i tomatsaucen. Serveres med det samme, evt. med brød til. Tips: Brug evt. opskriften på "hjemmelavet pasta nem med en forskel" |
|
Opskriften er vist 10015 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne