Nem hjemmelavet pasta med en forskel
Indsendt af : Lotte Indsendt : |
|
|
Jeg bruger ikke den med bjerget af mel på bordet, for en alm. skål kan saktens bruges. Det hele blandes og dejen skal så trække i ca. 1 time.
Brug derefter en kagerulle eller en pastamaskine. Ved pastamaskinen, rulles dejen igennem 3-4 gange på 7mm og derefter rulles den i den ønskede tykkelse, som hos os er 3mm. Lad derefter pladerne tørre i min 15 min. hvorefter de skæres ud til båndpasta eller lign. drys dem godt med mel, så de ikke klæber sammen. Koges i letsaltet vand med olie i ca. 3-4 min. Det kogende vand heældes derefter fra og koldt vand bryses over, vend derefter pasaten i lidt olie, for at undgå at den klæber for meget sammen. Tips: Tilføj evt. tørret hvidløgspulver og urter, for en lækker kryddert pasta. |
|
Opskriften er vist 8929 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sun - 2011-01-06 14:53:42 Lækker dej, jeg puttede lidt spinat i også... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne