Panerede svinekotteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : sundgod Indsendt : |
|
|
Koteletterne saltes og krydres, vendes i mel, æg og rasp. Kødet kan med fordel saltes og krydres i op til 24 timer før endelig panering.
Efter paneringen lægges koteletterne på plader penslet med bruningsfedtstof. Koteletterne pensles på overfladen med bruningsfedtstof. En paneret kotelet på ca. 180 g skal bruge ca. 16 minutter ved 225C, (varmluft). Tips: Forslag til anderledes krydderier: knust koriander, tørret knust citronsskal, ingefær, ahornsirup og chilli. |
|
Opskriften er vist 17053 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne