Indbagt svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Olga Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør farsen sammen med salt og peber, pisk med piskeris eller foodprocessor til kødet er rigtig sejt. Tilsæt æggehviderne og pisk igen til de er helt absorberet. Pisk fløden i, lidt efter lidt. Farsen skal være fast og til at forme.
Rens mørbraden. På et skærebræt lægges baconskiverne (i længde som mørbraden), sørg for et "overlab" mellem skiverne. Læg 2/3 del af farsen ovenpå baconskiverne i midten, læg nogle af de frosne haricovert ovenpå farsen, herefter mørbraden, læg nogle haricovert på mørbraden, kom resten af farsen ovenpå og tryk og form farsen omkring mørbraden. "Flet" baconskiverne op omrking fars/mørbrad og læg den i et smurt ildfast fad med lukningen af baconskiver nedad. Flødekartofler: Kartofler og porrer blandes i et smurt ildfast fad, riv lidt muskatnød over, hæld piskefløde over. Begge dele sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 1-1½ time. Tips: Den er meget nem at lave, fylder mere end man tror og smager helt fantastisk. Velegnet både som ekstra god weekendmad men også velegnet til gæster. |
|
Opskriften er vist 136010 gange,
og udskrevet 3294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Blondie8 - 2018-03-15 13:36:54 På billedet er baconskiverne lagt på TVÆRS af mørbraden, men i opskrift står der på LANGS af mørbraden ?? camilla - 2011-10-28 11:20:36 skal ha gæster i morgen som vil prøve den her ... ser rigtig god ud og er ikke bange for og prøve noget nyt :-) hanne - 2009-10-17 08:39:20 syntes den er god.prøv at lægge skovbær oven på mørbraen i stedet.det giver en dejlig smag . velbekomme Olga - 2009-09-05 11:46:33 Til Steffen Schmidt. Ja, mørbraden skal være fersk - det hele bliver stegt sammen i ovnen. God fornøjelse! :-) Steffen Schmidt 6780 - 2009-04-25 19:06:15 Skal kødes rulles ind Færsk? Mette - 2008-09-16 13:58:10 Smager også dejligt med hvidløg og krydderier i farsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne