Kanelhorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Moll Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i en skål
Mælken og vandet lunes, hældes over gæren, der røres til gæren er opløst. Æg og sukker, salt tilsættes sammen med smeltet smør/margarine (afkølet). Mel tilsættes til du har en passende dej der slipper, den må ikke blive for tør. Dejen deles i to lige store dele. Rul dejen ud til en rund cirkel og del dejen i 8 lige store dele. Fyldet røres sammen. Kom en skefuld fyld på hver og rul dem sammen til et horn. Bages ved 225 grader i ca. 10 minutter. Tips: Du kan selvfølgelig skifte fyldes ud med f.eks. kagecreme nougat svedskemos Æblemos |
|
Opskriften er vist 15823 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2014-10-08 19:12:08 Har nu bagt disse, men mel indholdet passer altså ikkr. Der skal en del mel mere i. Ellers er de gode :-) Jeanne - 2013-09-23 15:46:53 Smager skøøønt med nutella ;p Anoym - 2010-11-10 20:49:25 Det er jo godt at de er smoerige... ^^ louise herlev : - 2008-05-29 11:01:26 nu har jeg bagt dem de er rigtig gode men jeg synes nu at der er for meget smør i dem de smager meget af smør men ellers en god opskrift rasmus - 2008-02-28 14:13:40 i skolen var de et hit all fra min klasse fik en og dem fra paralel klasse delte de 2 der var tilbage ^^ Molly - 2008-01-27 14:37:28 Disse horn kan også bruges som grundopskrift til fastelavnsboller. Opskriften er en af vores favouritter i vores familie - hornene går også under navnet kanalhorn, da en i familien kom til at sige forkert da vi skulle bage dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne