Kylling empanadas

Kylling empanadas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : frk Christine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
 salsa dip
300 g.kylling eller kalkunbryst
1 løg
3-4 hvidløg
2 pakkerfrosne butterdejs plader
 mælk
 Bouillonterning, grøntsags
 smør
 
Opskrift:
De frosne butterdejsplader tages ud og tøs op. Der laves først kartoffelmos. Kartoflerne skrælles og koges. Løget hakkes i tern og svitses på en pande evt. sammen med hvidløg.

Kødet koges i en kasserolle eller gryde for sig selv. Kartoflerne moses og der tilsættes en bouillonterning. Smør og mælk tilsættes efter, hvor flydende man vil have mosen.
Kødet pilles i strimler.

Mos, løg, hvidløg, kylling i strimler og salsa blandes i en skål. Butterdejspladen deles eventuelt i to halve eller i trekanter. Blandingen lægges i klatter på butterdejspladen og der lægges et lag butterdejsplade henover og forsejl denne indpakning ved hjælp af en gaffel i siderne.

Bages midt i ovnen ved 180-200 grader (afhængigt af, hvad der står på butterdejspakken) og maden er færdig når butterdejen er gylden og sprød.

Tips:

Hvis man vil have empanadas med i madpakke, skal man nok ikke tilsætte (for meget) hvidløg. Meget lækker aftensmad eller madpakke! Man kan vælge at lave stærke eller mindre stærke empanadas ved at vælge mild, medium eller hot salsa





karakterer:
Opskriften er vist 17375 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu