Kylling empanadas
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : frk Christine Indsendt : Red : |
|
|
De frosne butterdejsplader tages ud og tøs op. Der laves først kartoffelmos. Kartoflerne skrælles og koges. Løget hakkes i tern og svitses på en pande evt. sammen med hvidløg.
Kødet koges i en kasserolle eller gryde for sig selv. Kartoflerne moses og der tilsættes en bouillonterning. Smør og mælk tilsættes efter, hvor flydende man vil have mosen. Kødet pilles i strimler. Mos, løg, hvidløg, kylling i strimler og salsa blandes i en skål. Butterdejspladen deles eventuelt i to halve eller i trekanter. Blandingen lægges i klatter på butterdejspladen og der lægges et lag butterdejsplade henover og forsejl denne indpakning ved hjælp af en gaffel i siderne. Bages midt i ovnen ved 180-200 grader (afhængigt af, hvad der står på butterdejspakken) og maden er færdig når butterdejen er gylden og sprød. Tips: Hvis man vil have empanadas med i madpakke, skal man nok ikke tilsætte (for meget) hvidløg. Meget lækker aftensmad eller madpakke! Man kan vælge at lave stærke eller mindre stærke empanadas ved at vælge mild, medium eller hot salsa |
|
Opskriften er vist 17375 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne