Julerødkål
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødkålen snittes fint. Smørret smeltes i en stor gryde og kålen kommes i, herefter kommes alle andre ingredienser i kålen bringes i kog. Koges ca. 45 minutter.
Servering: Serveres varm til flæskesteg, and, medister, frikadeller og lignende. |
|
Opskriften er vist 112286 gange,
og udskrevet 3076 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer evy kaalund - 2015-12-10 12:56:43 lige lidt hel kanel og frisk ingefær hel peber og stjerneanis så bliver det godt efter min smag. Og god jul til alle Hans i Aarhus - 2013-12-14 22:27:41 Der kune godt stå ligt om hvor fine kål skulle snittes så man kom til at lave for stor stykker som jeg kom tilsigt anonym - 2013-10-13 16:27:26 et revet syrlig æble el to er godt Per - 2012-12-09 10:15:24 Hvis du bruger mindre eddike, så husk også at bruge mindre sukker anonym - 2012-12-07 17:33:18 1/2 liter eddike? Det er alt for meget, prøv med 1/1 dl. Kim - 2010-12-23 13:40:23 Kanelstang er super her op til jul, og en appelsen så er den hjemme. Prikken over i'et er at koge sirupen ind bagefter og blande den med rødkålen. velbekommen. ole møller - 2005-01-01 01:01:01 Prov at komme en lille stang kanel i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne