Julerødkål

Julerødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Julerødkål, billede 4 Julerødkål, billede 1 Julerødkål, billede 2 Julerødkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Rødkål. rå
5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
350 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 dl. Ribssaft. sød. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Opskrift:
Rødkålen snittes fint. Smørret smeltes i en stor gryde og kålen kommes i, herefter kommes alle andre ingredienser i kålen bringes i kog. Koges ca. 45 minutter.

Servering:
Serveres varm til flæskesteg, and, medister, frikadeller og lignende.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet rødkål

karakterer:
Opskriften er vist 111972 gange,
og udskrevet 3075 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12262 (2919 kcal)
KJ pr. Pers. 1532 (364 kcal)
Vægt ialt 3202 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 18.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-10 12:56:43
lige lidt hel kanel og frisk ingefær hel peber og stjerneanis så bliver det godt efter min smag. Og god jul til alle

  -   2013-12-14 22:27:41
Der kune godt stå ligt om hvor fine kål skulle snittes så man kom til at lave for stor stykker som jeg kom tilsigt

  -   2013-10-13 16:27:26
et revet syrlig æble el to er godt

  -   2012-12-09 10:15:24
Hvis du bruger mindre eddike, så husk også at bruge mindre sukker

  -   2012-12-07 17:33:18
1/2 liter eddike? Det er alt for meget, prøv med 1/1 dl.

  -   2010-12-23 13:40:23
Kanelstang er super her op til jul, og en appelsen så er den hjemme. Prikken over i'et er at koge sirupen ind bagefter og blande den med rødkålen. velbekommen.

  -   2005-01-01 01:01:01
Prov at komme en lille stang kanel i