Plys lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : frk Christine Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconen til det er sprødt og brug fedtet til at svitse løgene i.
Put det hakkede oksekød i en stor gryde og tilsæt de svitsede løg. Gulerødderne skæres i skiver (blomkål bliver skåret i små buketter). Bacon og gulerødder (og blomkål og hakkede hvidløg) smides ned i gryden til resten. Tilsæt Mornaysauce og de hakkede tomater (og tomat pure). Smag til med salt, peber og eventuel barbecue krydderi. Lad det stå og simre i 10 min. smør et stort fad imens. Lasagnen opbygges således: lidt kødsovs på bunden, lasagne plader, kødsovs, lasagne plader osv. Lasagnen smides ind i midten af ovnen på 200g rader i cirka 15-20min. Derefter tages lasagnen ud og osten drysses ud over lasagnen. Lasagnen kommer i ovnen og er færdig, når osten er gylden. Tips: gulerødder og blomkål smager ikke af noget, men er blot med for at gøre retten lidt sundere. Man lægger desuden ikke rigtig mærke til grøntsagerne, hvis man skærer det tyndt og småt nok. Velegnet til børn der hader grøntsager. |
|
Opskriften er vist 4981 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne