Kakaoroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : mlynnerup Indsendt : |
|
|
Ovnen tændes.
Fløden piskes og bananerne skæres i skiver. Æg og sukker piskes let og luftigt. Mel, kartoffelmel, hjortetaksalt og kakao sigtes og vendes forsigtigt i æggene. Dejen bredes ud i bradepande ca. 30x40 cm. der er beklædt med bagepapir. Bages 8-10 min. ved 200 grader. Bunden afkøles i 3 minutter og vendes ud på et stykke bagepapir med sukker. Flødeskummet fordeles på rouladen sammen med bananerne. Rouladen rulles, pakkes ind i bagepapir med ellastikker omkring og stilles til afkøling. Tips: Ved servering kan rouladen pyntes med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2012-11-07 08:34:04 Jeg laver den med 80 gram kartoffelmel i og hverken mel eller hjortetaksalt. Så prøv du uden, hvis du stadig har mod på det her nogle måneder senere. anonym - 2012-03-07 16:55:44 Hej :-) Jeg havde lige glædet mig til at skulle lave denne roulade.. men så ser jeg pludselig der ovre i siden står der også skal mel og hjortetakssalt i - disse er dog ikke nævnt under ingredienser??? Jeg er forvirret. Mangler der noget i ingredienser eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne