Kakaoroulade

Kakaoroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mlynnerup

Indsendt :     

Ingredienser:
3 store æg
125 g.sukker
60 g.kartoffelmel
2 spsk.kakao
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
2-3 bananer
 
Opskrift:
Ovnen tændes.

Fløden piskes og bananerne skæres i skiver.

Æg og sukker piskes let og luftigt. Mel, kartoffelmel, hjortetaksalt og kakao sigtes og vendes forsigtigt i æggene. Dejen bredes ud i bradepande ca. 30x40 cm. der er beklædt med bagepapir.
Bages 8-10 min. ved 200 grader. Bunden afkøles i 3 minutter og vendes ud på et stykke bagepapir med sukker. Flødeskummet fordeles på rouladen sammen med bananerne. Rouladen rulles, pakkes ind i bagepapir med ellastikker omkring og stilles til afkøling.

Tips:

Ved servering kan rouladen pyntes med flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 13040 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-07 08:34:04
Jeg laver den med 80 gram kartoffelmel i og hverken mel eller hjortetaksalt. Så prøv du uden, hvis du stadig har mod på det her nogle måneder senere.

  -   2012-03-07 16:55:44
Hej :-) Jeg havde lige glædet mig til at skulle lave denne roulade.. men så ser jeg pludselig der ovre i siden står der også skal mel og hjortetakssalt i - disse er dog ikke nævnt under ingredienser??? Jeg er forvirret. Mangler der noget i ingredienser eller?