Julekartofler stegt med gåsefedt og laurbær

Julekartofler stegt med gåsefedt og laurbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kartofler, skrællet vægt
6-8 laurbærblade
 gåsefedt
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Del de store kartofler over på den lange led. Skær kartoflerne som til hasselback-kartofler. Lad dem kog 10 minutter i gåsefedtet. Drys groft salt i et ovnfast fad. Læg kartoflerne på saltet. Krydr med salt og peber. Del laurbærbladene og stik dem ned i kartoflerne. Steg kartoflerne før serveringen ca. 20-25 minutter ved høj varme, 230-240 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 12855 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu