Nemme og lette lagkage bunde
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Petrine82 Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen tænde på 200c
Sukker og æg piskes sammen til en let og luftig messe. (Hvid) Mel, kartoffelmel og bagepulver blandes på en talerken og kommes i ægge massen. Kage dejen fordeles på en bageplade (med bagepapir)så den fylder hele pladen. Bages i ovene i ca. 5-8 min den er færdig når over fladen er lysse brun. Bunden tages ud og vendes ud på en stykke bagepapir med sukker så den ikke sætter sig fast, bunden ligger lidt og der efter tages bagepapiret af bunden, dette bagepapir bruges iden til den næste bund der skal vendes ud så spare vi på affaldet. Tips: Denne dej kan også laves til roulade. Her tager man bare og kommer slags marmelade man bedst kan lide på bunden lige efter at man har taget bagepapiret af. Kom ikke for meget marmelade i ude ved kanten da det vil smutte ud når den rulles, bunden rulles mens den stadig er let lun. |
|
Opskriften er vist 29795 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer sagal - 2009-10-31 08:52:29 katoffelmel?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne