Mocca-krans er en vidunderlig kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Til dejen kommer de vand, sukker og smør eller margarine i en gryde og koger dette op.
Gryden tages af ilden, og melet drysses hurtigt i.
Røres med en ske, og dejen varmes et øjeblik, hvorefter den er færdig og afsvales lidt, før de hele æg piskes i. Med to skeer lægges dejen som en krans 3-4 cm. bred ud på en smurt bageplade. Bages i ca. 20 minutter ved 225 grader C. Kig ikke til kagen, før der er gået 5-6 minutter. Når kagen er bagt og er kold, flækkes den og lægges sammen med moccacremen. Hertil piskes æggeblommer, sukker og mel sammen med den kolde, stærke kaffe. Det hele koges op under stadig piskning. Afsvales, og den stiftpiskede fløde tilsættes, og cremen smages til. Kransen pyntes med kaffeglasuren. |
|
Opskriften er vist 5002 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-12-29 02:18:46 Vandbakkelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne